Numarketing

Numarketing is gespecialiseerd in online marketing advies en realisatie. Wij zijn een netwerkorganisatie die werkt met een vaste groep ervaren freelance specialisten. Numarketing heeft in de afgelopen 18 jaar uiteenlopende organisaties geholpen bij hun online activiteiten: A-merken, uitgeverijen, stichtingen, universiteiten, winkels en reclamebureaus.

Contact:

Steef de Winter
E: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Online Mobiliteitscentrum

Naar aanleiding van een mobiliteitsvraag van de Universiteit Utrecht heeft Numarketing een Online Mobiliteitscentrum ontwikkeld en geimplementeerd. Het Online Mobiliteitscentrum is een uitgebreid web-based Kandidaat Volgsysteem dat mobiliteitscentra ondersteunt bij outplacement trajecten.
Meer informatie

Online Business Center

Het Online Mobiliteitscentrum is afgeleid van het eveneens door Numarketing ontwikkelde Online Business Center, een set van softwaremodules waarmee elke gewenst business process automatiseringssysteem samengesteld kan worden dat toegang geeft tot de nieuwe mogelijkheden van het digitale tijdperk, zoals:
  • het papierloze kantoor
  • het nieuwe werken (thuis- en telewerken, flexplekken)

Het Online Businesscenter combineert de eigenschappen van ERP, CRM en HRM software met de focus op het minimaliseren van administratieve handelingen. Relevante en bevoegde gegevens worden voor alle verschillende partijen zo inzichtelijk en toegankelijk mogelijk gemaakt.

Wilt u weten hoe Numarketing u kan helpen de bedrijfsprocessen van uw organisatie te automatiseren? Neemt u dan contact op met Steef de Winter.
Neem contact op